3

Εξετάσεις Τ.Ε.Μ.Α και Αρχιφυλάκων 2021-Νέα τμήματα προετοιμασίας

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα νέα  χειμερινά τμήματα προετοιμασίας για τις εξετάσεις   ΤΕΜΑ και Αρχιφυλάκων 2021. Η έναρξη των τμημάτων θα πραγματοποιηθεί στις 8 Φεβρουαρίου 2021 και η  προετοιμασία θα έχει 3 μήνες διάρκεια.

Στο πλαίσιο των μαθημάτων, παράλληλα με το θεωρητικό κομμάτι, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην ΟΡΘΗ επίλυση πρακτικών ζητημάτων τόσο στο Ουσιαστικό Ποινικό Δίκαιο όσο και στην Ποινική Δικονομία.

Επίσης, κατεύθυνση δίδεται στους υποψηφίους και ως προς τα μαθήματα της Έκθεσης και του Αστυνομικού Δικαίου, μέσω πλούσιου βοηθητικού υλικού και πρακτικών ερωτήσεων με τις απαντήσεις τους ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΑ σύμφωνα με τις ισχύουσες αλλαγές.

Υπενθυμίζουμε, ότι τα μαθήματα στα οποία εξετάζονται οι υποψήφιοι, είναι τα εξής:

(i) Έκθεση Ιδεών (Ανάπτυξη θέματος)
(ii) Ουσιαστικό Ποινικό Δίκαιο [θεωρία – πρακτική άσκηση]
(iii) Δικονομικό Ποινικό Δίκαιο [θεωρία – πρακτική άσκηση]
(iv) Αστυνομικό Δίκαιο (Οργανισμός και Κανονισμοί της Ελληνικής
Αστυνομίας)

Για εγγραφές και πληροφορίες: 211-4121048

Η Γραμματεία

3 Comments

3 thoughts on “Εξετάσεις Τ.Ε.Μ.Α και Αρχιφυλάκων 2021-Νέα τμήματα προετοιμασίας
 1. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΣΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΩΝ

  1. Καλησπέρα σας,

   Μετά και την επικοινωνία που είχαμε σας ενημερώνουμε ότι το κόστος της συνολικής προετοιμασίας (3 μηνών-έναρξη 8/2/2021) για τις εξετάσεις των Αρχιφυλάκων 2021 ανέρχεται στα 600ε (μαθήματα Ποινικού Δικαίου-Ποινικής Δικονομίας-πακέτο σημειώσεων στα υπόλοιπα εξεταζόμενα μαθήματα)με τον ΦΠΑ να περιλαμβάνεται στην τιμή. Σας παραθέτουμε τον αριθμό λογαριασμού της Τράπεζας Πειραιώς όπου θα γίνεται η κατάθεση των χρημάτων. Η προκαταβολή για την έναρξη των μαθημάτων ανέρχεται στα 300ε και το υπόλοιπο ποσό μπορεί να καταβληθεί μέχρι 8/3/2021.
   Παρακαλούμε μόλις προβείτε στην κατάθεση των χρημάτων της προκαταβολής (έως 6/2)να μας ενημερώσετε μέσω e-mail για αυτό(διότι ίσως υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση του ποσού στην Τράπεζα).Τις αποδείξεις θα τις λαμβάνετε όλες στο e-mail σας. Για οτιδήποτε χρειαστείτε μπορείτε να μας καλέσετε στο 211-4121048.

   ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

   GR0801721210005121049484402

   ΧΑΜΠΙΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

   ΝΟΜΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

   Φιλικά,

   Νομική Σκέψη

   211-4121048

   https://www.nomikiskepsi.gr

 2. Καλησπέρα, ονομάζομαι Τζιντής Ιωαννης. Επιθυμώ να συμμετάσχω στις εξετάσεις Αρχιφυλακων 2021 και ειδικότερα να παρακολουθήσω το χειμερινό τρίμηνο με έναρξη μαθημάτων την 8η Φεβρουαρίου!
  Έχω ήδη επικοινωνήσει μαζί σας τηλεφωνικά και περιμένω εναν τραπεζικό λογαριασμό για την κατάθεση της προκαταβολης!

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!